Hidayana's FotoPage
Hidayana Budiono
By: Hidayana Budiono

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 5-Oct-2008 00:30 Email | Share | | Bookmark
Arif Iman

 
 
 
View all 18 photos...
Gambar-gambar budak kecik ni sepanjang raya.


Wednesday, 1-Oct-2008 07:25 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya 2008

 
 
 
View all 30 photos...
Pagi raya tahun ni kurang sorang family aku...iaitu my big brother, sebab tahun ni dia beraya kat umah mak mertua dia dulu.

Tapi...ada lak pertambahan lagi sorang budak kecik. Arif Iman...sepupu aku yang baru 10 bulan. Hehe....seronok tul layan kerenah budak ni. Tapi tu la...susah betul nak senyum.

Ni la antara gambar-gambar di pagi raya kami. Enjoy.


Saturday, 26-Jul-2008 17:34 Email | Share | | Bookmark
Seharian di kebun

Azra
Sedang mengait rambutan
It's me!
View all 11 photos...
Siang tadi gi kebun dengan mama, abah n azra. Seronok lak bila azra ikut kali ni. Ade geng nak panjat pokok. Hahaha...hilang jap segala perasaan tak 'besh' yang dok bersarang dalam hati semenjak dua menjak ni.

So...enjoy the pics. Gambar tak berapa cantik sebab amik guna henpon je. Just wanna share with you some snapshots from the orchard.


Friday, 4-Apr-2008 13:17 Email | Share | | Bookmark
BeST 3 Sketch

Posing with props
Best actor on the right...Mr. Hizami
Best actress...Ms Waeda
View all 18 photos...
Pictures taken on sketch presentation day. Sad though....kak ruzi forgot to take pictures of my group's presentation. Hmm...well...quite fun to watch the other group's sketch. Very funny, animated....and talented as well!


Wednesday, 4-Oct-2006 13:16 Email | Share | | Bookmark

Dengan Nini. Baru sebulan masa ni
Langit yang cantik...hehe...
Dengan Kiki
1st picture: Ngan anak kambing, Nini
2nd picture: Kat tempat praktikal
3rd picture: Dengan Kiki


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net